Përshëndetje dhe mirësevini. Jam e lumtur dhe e kënaqur që nëpërmjet këtij mediumi që pret të gjitha rrugët e botës, ku unë mund të lidhem dhe të komunikojë me fansat e mi dhe vizitorët e ueb faqes time.


Mirë se vini

Përshëndetje & Mirë se vini në faqen Mera Zymeri, i cili ka qenë modernizuar për të ju siguruar juve me informacionet e fundit rreth punës time që po bëj ne muzikë.

Kënget e fundit

Këngët e fundit nga kompozitor të ndryshëm

Videoklipi i fundit

 

Videoklipi i fundit punuar nga MAX Production titulluar "Per Shqiptari""